Razvajajte svoje brbončice

Meni

 

Hladne predjedi:

Poskusite naše hladne predjedi

Domača klobasa Ž

Domača salama Ž

Gosja pašteta

Goveji karpačo L

Pršut Ž

Žolca G

Tople predjedi:

Poskusite naše tople predjedi

Špinačna lazanja G, J, L

Jurčki z gorgonzolo L

Jurčki z jajcem J

Jurčki na žaru

Rižota z gobami G, L

Jajčevci na žaru

Ocvrti jajčevci G, J

JUHA

Goveja juha z rezanci G, J

Gobova juha G

Zelenjavna juha

À la carte - Glavne jedi:

Kako pa boste vi razvajali svoje brbončice?

Telečja pečenka

Svinska pečenka

Telečja krača (porc.)

Nadevana telečja prsa G,J,L

Biftek na žaru

Biftek z zelenim poprom

Biftek z jajcem J

Biftek z gobami L

Ocvrt piščanec G, J

Pečen piščanec

Pljučna na rukuli L

Ocvrti sir G, J, L

Kuhana postrv R2

Postrv na žaru R2

Divjačina s kruhovim cmokom G, J, L

Puranov dunajski zrezek G, J

Telečji dunajski zrezek G, J

Florentinski zrezek (kg)

Naravni telečji zrezek

Telečji zrezek s sirom v smetanovi omaki L

Telečji zrezek s sirom in jurčki L

Pariški telečji zrezek G, J

Pariški puranov zrezek G, J

Puranov naravni zrezek

Puranov zrezek s sirom v smetanovi omaki L

Puranov zrezek s sirom in jurčki L

Ljubljanski telečji zrezek G, J

Ljubljanski puranov zrezek G, J

Ocvrti žabji kraki G, J

Žabji kraki po tržaško

Žrebičkov zrezek

Žrebičkov zrezek na rukuli L

Goska

Račka

Jagnje

Kozliček

Krvavica z zeljem G

Pečenica z zeljem

Solatni krožnik

Vegetarijanski krožnik

PRILOGE

Jurčki v omaki L

Pečen krompir

Pommes frites

Pražen krompir

Slan krompir

Kruhov cmok G, J, L

Njoki z drobtinami G, L

Njoki z gorgonzolo L

Ocvrtki L

Široki rezanci G, J

Riž G

Kuhana zelenjava

Sezonska solata

Sladice:

Posladkajte svoj dan

Borovnice

Maline

Jagode

Kuhana smetana L

Orehova potica G. L, J, O

Zavitek G, J, L, O

Čokoladna kasata L, O

Torta G, J, L

Tiramisu J, L

-

KAVA

Kava espresso

Kava z mlekom ali s smetano L

Brezkofeinska kava

Brezkofeinska kava z mlekom ali s smetano L

Turška kava


Legenda 14 alergenov, ki so sestavine v pripravljenih jedeh:

  1. G – žita, ki vsebujejo GLUTEN (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste ali proizvodi iz njih),

  2. R1 - RAKI in proizvodi iz njih,

  3. J - JAJJCA in proizvodi iz njih,

  4. R2 - RIBE in proizvodi iz njih,

  5. A - ARAŠIDI in proizvodi iz njih,

  6. S - zrnje SOJE in proizvodi iz njih,

  7. L - mleko in mlečni proizvodi, ki vsebujejo LAKTOZO,

  8. O - OREŠKI – mandeljni, orehi, lešniki, indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija in proizvodi iz njih,

  9. Z - listna ZELENA in proizvodi iz njih,

  10. GS - GORČIČNO SEME in proizvodi iz njih,

  11. SS - SEZAMOVO SEME in proizvodi iz njih,

  12. Ž - ŽVEPLOV dioksid in sulfiti ( v koncentraciji več kot 100mg/kg ali 10mg/l, izraženi kot SO2),

  13. V - VOLČJI bob in proizvodi iz njih,

  14. M - MEHKUŽCI in proizvodi iz njih.

Opomba:
V kolikor je v jedilniku alergen označen z malimi črkami, pomeni, da so v živilu lahko prisotne sledi tega alergena

k1.jpg
e2.jpg